Cocoon Coaching & Lifestyle


MAROUSCHKA

RIJNHOUT

HALLO!


Mijn naam is Marouschka Rijnhout. Ik ben 41 jaar en woon in Terneuzen. Ik ben coach en trainer op het gebied van Leefstijl, Vitaliteit, Stressvermindering, Mindfulness en Personal training. Daarnaast ben ik opleider voor de Zwembadbranche.

Ik geloof dat ieder mens uniek is en bijzondere gaven bezit. Ieder individu kan zijn of haar talenten inzetten om bij te dragen aan onze maatschappij.  Ieders bijdrage is nodig en waardevol! Jouw bijdrage is nodig en waardevol! Wat is precies jouw toegevoegde waarde en hoe kan je zelfverzekerder, vanuit liefde, kracht, goede gezondheid en eigen verantwoordelijkheid jouw plek in de wereld vinden? Hier help ik je graag bij!


Er was bij mij een burnout voor nodig in 2017 om de zoektocht naar mezelf te starten. Ik kreeg voor het eerst van mijn leven de tijd om bewust bij mezelf stil te staan. Hiervoor was ik altijd bezig, altijd in de actie-stand en pakte ik nooit rust of de tijd om ‘te zijn’ en te reflecteren. Met mij ging het altijd goed, hard werken was voor mij altijd de standaard en ‘niet zeuren en gewoon doorgaan’, zei ik altijd tegen mezelf. Onder andere vanwege mijn sportverleden was dit voor mij normaal gedrag.


Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat vind ik belangrijk, waar word ik blij van? Hoe kan ik gezonder leven en meer in balans zijn? Hoe kan ik mijn energie beter managen? Hoe kan ik ontspannen? Hoe kan ik beter omgaan met stress? Hoe kan ik keuzes maken die goed passen bij wat ik wil? Hoe kan ik meer rust creëren in mijn hoofd en in mijn lijf? Wat vertellen mijn emoties mij eigenlijk allemaal? Wat vertelt mijn lijf me? Hoe kan ik beter voelen en mezelf beter uiten? Wat denk ik allemaal en zijn hier patronen in te ontdekken en kan ik hier invloed op uitoefenen? Al dit soort vragen ben ik mezelf toen gaan stellen en nog steeds leer ik elke dag over mezelf en van iedereen die op mijn pad komt.


Nu zet ik al mijn kennis en ervaring met veel plezier in om anderen te begeleiden in de zoektocht naar zichzelf. De  helpende hand te zijn die jij kunt kiezen om je 'aan de wal' te brengen om gelukkiger en in balans door het leven te gaan. Die zoektocht, daar wil ik je mee helpen. Een vitaler leven ...... start bij jezelf!

COACH


Een gezonde leefstyle komt niet aanwaaien! Pak hem met twee handen en omarm hem.


Graag ben ik uw coach naar meer energie en balans, dus pak de regie weer terug over en word proactief.

Laatste nieuws


Nieuwe cursusdatum:


Mindful Power Walk 

Woensdag  6 mei 

Start 9:00 - 10:30 in Terneuzen 


Mindful Run

Woensdag 6 mei

Start 18:00 - 19:30

 of 19:30 - 21:00 in Terneuzen


Mindful Walk / Reuma Walk

donderdag 7 mei

Start 9:00 - 10:30 in Terneuzen


Mindful Power Walk

Donderdag 7 mei 

Start: 19:30 - 21:00 in Terneuzen.Ouder en kind Mindful Walk CLINIC


Woensdag 25 maart 15:00 - 16:30

Woensdag 1 april 15:00 - 16:30


Examentraining voor scholieren

 21, 23, 28 en 30 april (4 x 1,5 uur)

Start 10:30 - 12:00 in Terneuzen 

Kosten 80,00 euro


Cursussen gaan door bij minimaal 4 deelnemers


info@cocooncoach.nl

Mindful cycling kennismakings clinics  zaterdag 14 maart om 9:30 - 12:00

Terneuzen SNOWBASE verzamelen  

 

info@cocooncoach.nl

Contact


Serlippensstraat 1 4532 LP, Terneuzen


Email: info@cocooncoach.nl


Phone: (0031) 06-29537857

Copyright @ All Rights Reserved